Styrk din studieøkonomi med et SU lån

Styrk din studieøkonomi med et SU lån

Det er aldrig sjovt at leve af vandgrød og suppe de sidste dage i måneden, når pengene er ved at løbe op. Alligevel kan det ofte ende sådan for mange studerende, hvis de ikke tager nogle forholdsregler for at undgå skrækscenariet. Selvom de studerende i Danmark får en kæmpe gave i form af SU, så er det for mange studerende ikke altid nok i sig selv. Derfor er mange tvunget til at skaffe penge ud over den månedlige SU udbetaling. Det kan enten ske ved at øge ens indkomst med et arbejde, eller det kan ske ved et lån.

Den bedste løsning vil selvfølgelig være at skaffe sig et arbejde, og tjene pengene på den måde. Det er også den mest krævende løsning for dig, der allerede står i en presset situation under dit studie. Det kan også være svært at finde et arbejde og sådan.

Undgå dyre kviklån

Føler du ikke, at du i din daglige hverdag har overskud til at have et arbejde ved siden af studiet, så kan løsningen for dig være at optage et lån. Det giver et langt større råderum mens du er studerende, hvilket kan gavne dig og dit studie på mange punkter. Du bliver meget mere fri, og skal ikke tænke penge ind i alt, du gør. Mange unge studerende er stressede på grund af en stram økonomisk situation, og derfor kan et lån aflaste dine stressede perioder.

Selvom det kan være meget fristende at optage et kviklån på bare få minutter, så du har pengene med det samme, kan denne løsning også gå hen og blive voldsomt bekostelig. Et kviklån løber grundet voldsomme høje renter ofte op i mange skyldte penge, så du ender med at skulle betale et langt højere beløb tilbage. Denne problematik er SU lånet løsningen på.

Lad SU lånet hjælpe dig igennem studiet

Et SU lån er et lån, som du tager igennem staten. Det er et lån, der er lavet til at supplere studerendes økonomi, mens de læser. Det betyder, at det er langt mere fordelagtigt at tage end for eksempel mange kviklån. Derudover er det mere kalkuleret, og du kan vælge at få udbetalt et mindre beløb hver måned frem for det hele med det samme. Derved kan du få hjælp til at passe på dine penge, og du vil hver måned opleve, at din økonomi bliver styrket en lille smule, hvilket kan føles som en kæmpe hjælp på den lange bane. Det vigtigste er dog, at SU lånet har langt mere favorable renter, så du undgår at stå med en voldsom gæld, som du ikke har mulighed for at betale tilbage. Hvis du vil læse mere om, hvorfor du skal tage et et SU lån, så se her.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.