3 tips til at blive klar til første skoledag

3 tips til at blive klar til første skoledag

Skal du snart starte i skole, og glæder du dig helt vildt til at komme i gang på din nye uddannelse, er der her et par gode tips til at blive klar til din første skoledag. Det er altid spændende at skulle i gang med en ny uddannelse, og derfor er det også en god ide at øge dine muligheder for at få en god start på uddannelsen ved at være godt forberedt den første skoledag.

Få styr på det praktiske

For det første kan det være en rigtig god ide at få styr på alt det praktiske, så der ikke er noget, du er i tvivl om, når dagen oprinder. Det kan være godt at få styr på, hvor du skal møde den første skoledag, hvad du skal have med, hvor lang dagen er, og om der fx er noget vigtigt, du skal have læst til den første dag. Derfor er det fx også meget vigtigt at læse alt det, du bliver tilsendt af skolen, så du kan blive helt klar, og der ikke er noget af det praktiske, du er i tvivl om på den første dag.

Lær skolen at kende på forhånd

Så kan det måske også være en god ide for dig at lære skolen at kende på forhånd, hvis du har mulighed for det. Det kan fx være en god ide at bruge en dag på at tage med den bus eller det tog, du skal med, når du skal starte i skole, så du ikke skal prøve det hele af for første gang, når du skal starte i skolen. Har du mulighed for at gå rundt på skolen og lære den lidt at kende inden, kan det også være smart, så du er lidt på forkant.

Køb bøger og gør din computer skoleklar

Sidst, men ikke mindst, skal du jo også have dine bøger og din computer klar, når du skal starte i skole. Derfor kan det være godt at se efter en bogliste, som du typisk får tilsendt af skolen op mod første skoledag, så du kan nå at købe de bøger, du har brug for. Derudover kan det også være, at du skal have fat i en ny computer, hvis din nuværende bærbare computer ikke er meget værd. Eller også skal du bare lige have ryddet op i din nuværende computer, så den er udstyret med de rette programmer til skolestart.

Find dine Royal Copenhagen julekugler lige her.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.