Bliv mere produktiv med en a-kasse

Bliv mere produktiv med en a-kasse

Når du er i arbejde eller på vej til arbejdsmarkedet, er det en god ide at sikre dig. Med et arbejde vænner du dig til at have en bestemt løn. Du opbygger dit liv omkring den indkomst. Skulle den en dag forsvinde, så kan hele dit liv ramle sammen.

Skulle du være så uheldig at miste dit arbejde, så kan du med lidt forberedelse have sikret din løn. Så kan du som arbejdsløs stadig have en indtægt, man kan leve af. Du behøver ikke at skære ned på alle dine udgifter og flytte.

En a-kasse sikrer dig

Det er ikke et stort arbejde at melde sig ind i en a-kasse. Hvis du klarer det, imens du stadig er under uddannelse, skal du ikke engang betale.

Som medlem af en a-kasse optjener du ret til dagpenge. Som nyuddannet har du ret til dagpenge. Du kan så få en indtægt, der kan mærkes. Også selvom du skulle have svært ved at finde et job lige efter din uddannelse. Også selvom du skulle være så uheldig at miste det job.

Når der sker en ændring i din situation, kontakter du bare din a-kasse. De kan så fortælle dig, hvad du skal gøre for at få dagpenge. De kan også hjælpe dig med at søge job.

Mange at vælge imellem

Der er mange danske a-kasser, du kan vælge imellem. Nogle af dem har specialiseret sig inden for en bestemt branche. Andre er for alle.

Du må selv bestemme, hvilken a-kasse du er medlem af. Du kan vælge en af dem for alle, eller du kan vælge en, der passer til dit arbejde eller din uddannelse.

Færre bekymringer, større produktivitet

Melder du dig ind i en a-kasse, er du sikret. Du skal ikke bekymre dig for, om du pludselig mister hele din indtægt. Der kommer nemlig stadig nogle penge ind på din konto, selvom du bliver fyret.

Når du er sikret, kan du bedre slappe af. Det er en ting mindre at bekymre sig om. Du skal ikke bruge noget energi på det i hverdagen. Til gengæld kan du så bruge din energi på at være produktiv og udføre dit arbejde til topkarakter.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.