Det er dyrt at være ung og studerende

Det er dyrt at være ung og studerende

I dag er det blevet mere almindeligt for unge at låne penge. Lån er noget som mange unge i dag gør brug af, for at have råd til de små udgifter og de små ønsker, som deres økonomi ikke kan bære. Som ung er det svært at få skrabet en opsparing sammen, når man kun lever af SU og lavt betalte jobs.

Det kan være svært at få tjent pengene sammen til en ny lejlighed når man skal flytte hjemmefra, at betale kørekortet, og at få råd til en rejse med vennerne. Derfor har mange unge glæde af at kunne tage lån sikkert og trygt.

Et skræddersyet lån til dig som ung

Men er man som 18-årig for ung til at tage et lån? Er der en vis alder, man skal have, før man kan tage et lån? Bestemt ikke. I dag er mange unge utrolig ansvarsbevidste og fornuftige, når det kommer til at låne penge. Der er intet farligt ved at tage et lån. Der kan rigtig nok være mange, der har deres idéer, om hvornår man er moden nok til at låne penge. Men i dag findes der mange forskellige online løsninger, som unge kan gøre brug af.

SMS-lån er et alternativ, som er både nemt og hurtigt. Man låner mellem 50 og 1.000 kr., og betale det tilbage inden for et år. Du behøver altså ikke møde op i banken, og pantsætte dine værdier og ejendele, for at få lov til at tage et sådan lån.

I dag findes der også lån uden sikkerhed. Det et godt alternativ, da låneudbyderne har færre krav til dig som låner. Det er altså ikke nødvendigt at stille noget til sikkerhed for dit lån, men du vil som låner i stedet blevet vurderet ud fra din egen økonomiske situation. Der bliver til og med heller ikke spurgt ind til, hvad du ønsker at bruge dit lån på.

Har du brug for at låne et lidt større beløb, kan du tage et kviklån. Et kviklån er oftest på 100 – 10.000 kr. Som studerende kan du også tage et SU-lån, som er et tillæg der bliver tilføjet til din månedlige SU. Disse lån er alle lette og overskuelige, og kan give dig en økonomisk mulighed for at finansiere dine behov.

En hjælpende hånd

Det kan føles som en jungle at navigere igennem, når man skal beslutte sig for hvilken type lån man bør vælge. Men Probo lån informerer om hvilke typer lån du kan benytte dig af som ung – altså lån som 18-årig, og fortæller både om fordelene og ulemperne ved de forskellige lån. Her har du mulighed for at finde den bedste løsning til dig og dine behov.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.