Få hjælp til at få pengene til at løbe rundt, hvis uheldet er ude

Få hjælp til at få pengene til at løbe rundt, hvis uheldet er ude

Er mobilen gammel efterhånden? Eller er cyklen gået i stykker? Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen, hvis man ikke har i budgettet til uforudsete udgifter. Og jo mere voksen man bliver, jo mindre er sandsynligheden for, at mor eller far vil låne en pengene.

Men hvis du mangler pengene, kan du søge penge med et kviklån. Så er pengene der indenfor kort tid, og du kan bruge dem til lige det, du står og har brug for.

Til lige hvad du ønsker dig

Kært barn har mange navne, som man siger. Kviklån kendes også som SMS-lån, minilån og mikrolån. Det er i realiteten det samme med få undtagelser. Kviklån er kendetegnet som et lån, hvor du låner et mindre beløb, som skal betales tilbage over en kortere periode. Mikrolån og minilån er i bund og grund det samme, men med mindre beløb helt ned til 100 kroner. SMS-lån er hele pakken, men hvor det er gjort nemmere, så du kan låne via telefonen.

På den måde kan du låne penge hvor og hvornår det passer dig, og så har du pengene indenfor meget kort tid. Så hvis du eksempelvis skal i byen med vennerne, men kontoen er tom, så kan du låne pengene til det der. Eller hvis du finder en fed ting, som du gerne vil købe her og nu, kan du også bruge pengene sådan.

Der er nemlig ingen regler for, hvordan du bruger pengene. De er til fri afbenyttelse, så længe du kan betale dem tilbage igen.

Ikke helt regelfrit – og så alligevel

Det er ikke helt regelfrit at låne penge. I mange tilfælde skal du være mindst 18 år og dansk statsborger. Det er primært fordi man ofte skal bruge NemID for at underskrive og bekræfte sin identitet. Man skal som oftest også have en form for bevis på, at pengene kan komme retur igen. Flere kreditorer tillader dog, at man søger uden dokumenter og begrundelse.
Den største dealbreaker er dog oftest hvis man står registreret i RKI, der er et register over dårlige betalere. Man bliver registreret hvis man har en gæld og har fået mindst 3 rykkere på denne gæld. Hvis din gæld er over 1000 kroner, vil det stå tilgængeligt for alle Experians kunder. Dog kan du maksimalt være registreret i fem år, hvorefter din registrering vil blive fjernet. Det betyder dog ikke, at du ikke skal betale din gæld. Den nemmeste måde at komme ud, er derfor ved at betale sin gæld.

Der er mange hjemmesider, men lån penge hos Lånekassen og få mere information samt en liste over kreditorer. Og husk at kigge efter laveste løbeperiode og rente. Så er lånet nemlig billigere for dig at have.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.