Få hurtigt internet i din studiebolig

Få hurtigt internet i din studiebolig

Bor du lige nu i en studiebolig, og har du endnu ikke fået internet der, eller er du bare ved at være træt af det gamle, langsomme internet, som du har nu, kan det måske lade sig gøre at få noget net, der er meget hurtigere, uden det behøver at koste fem gange så meget.

Fibernet i studieboligen

Du kan eksempelvis starte ud med at undersøge, om det kan lade sig gøre for dig at få fibernet i din studiebolig. I mange studieboliger er det nemlig dig selv, der vælger hvilket net du vil have. Nogle steder er din udlejer, der står for at træffe den beslutning, men hvis du selv kan vælge, kan du med fordel tjekke, om du kan få fibernet.

Du kan jo evt. bare nøjes med det billigste fibernet på markedet, da det stadig vil være langt hurtigere, end det du har nu.

Opgrader til en hurtigere hastighed

Hvis du allerede har internet, men ikke mener, at hastigheden er hurtig nok, kan det også være, du har mulighed for at opgradere hos din nuværende udbyder til en hurtigere hastighed. Køb internet fra din nuværende udbyder, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv.

Måske kan du få fordoblet din hastighed for bare 50-100 kroner mere om måneden hos din nuværende udbyder. Det kan også være, der er et godt tilbud, hvor du kan få de første par måneder gratis ved at skifte over til en hurtigere hastighed. Det er værd at undersøge, hvis du på alle andre punkter stadig er rigtig tilfreds med din udbyder.

Mulighed for studierabat?

Det kan også være, du har mulighed for at få en eller anden form for studierabat. Det kan måske være igennem din udlejer, der kan tilbyde dig rabat på internet hos en leverandør, i og med det er en studiebolig, du bor i.

Du kan i hvert fald få studierabat på mange andre ting og i mange andre butikker, så måske kan det også lade sig gøre for dig at få rabat på dit internet, hvis du vælger den rette udbyder.

Husk de skjulte gebyr

Hvis du skal skifte udbyder, så husk altid at have de ”skjulte” gebyr med i dine beregninger. Det kan blandt andet være oprettelse og installation, fremsendelse af produkter i form af router eller modem, eller det kan være bindingsperiode hvor du er bundet til at betale for det givne abonnement i X antal måneder.

Alt dette er vigtigt at holde øje med, når du skal vælge en ny internetudbyder. Du kan komme til at bruge mange penge på bare oprettelsen, hvis du ikke holder øje med alt det, der står med småt, når du skal vælge nyt internet.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.