Gode råd til weekendaktiviteter med venner fra produktionsskolen

Gode råd til weekendaktiviteter med venner fra produktionsskolen

Udover at give gode muligheder for at være produktiv og udvikle nye evner, giver produktionsskoler også mulighed for at skabe en masse nye bånd og venskaber. I starten af et venskab er det altid vigtigt at have noget, man kan være fælles om. Dette kan selvfølgelig være selve produktionsskolen og arbejdet deri, men det kan også være rart at få nogle oplevelser sammen, som ikke nødvendigvis har noget at gøre med job eller skole. Derfor kan du her i artiklen læse nogle forslag til, hvad I kunne lave sammen.

Vær aktive sammen

En god ide til aktiviteter med nye venner, er at lave noget aktivt, så man ikke er tvunget til at snakke sammen hele tiden, og der ikke opstår akavet tavshed. Hvis I har fælles interesser i en sport, er det oplagt at spille det sammen.

Ellers kunne I prøve noget nyt, som ingen af jer har prøvet før. Dette kunne f.eks. være at klatre på klatrevæg, stå på skøjter sammen eller sejle en tur i kano eller kajak på den nærmeste å. Andre muligheder for at være aktive sammen er også bowling, gokart eller paintball – disse er også en god ide, hvis man er en større gruppe.

Tag en tur på bar eller i byen

En god måde at lære nogle nye mennesker at kende kan være en bytur, da mange har en tendens til at åbne lidt mere op efter en eller to øl. Byturen kunne evt. startes med en ølsmagning, hvor man udover at smage på nogle lækre øl også får en oplevelse sammen, som man er fælles om og senere kan snakke sammen om.

En god ide til den første bytur sammen, kan være at tage et sted hen, hvor man også kan tale sammen. Det er svært at lære hinanden godt at kende på en klub, hvor musikken banker derudaf så højt at man ikke kan høre hinanden. Vælg i stedet en bar, hvor man evt. kan taget et spil pool eller dart sammen.

Skab en fælles oplevelse

Man kan også lave et fælles arrangement, som man sammen kan se tilbage på. Det kunne være at tage til en koncert sammen eller at tage ind og se et teaterstykke. Når man har sådan en oplevelse sammen, er det lettere at komme hinanden nærmere og få nogle interne jokes sammen.

Uanset hvad er det vigtigste, at I er sammen og har det sjovt med det, I vælger at lave.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.