Sådan sparer du penge når du går i skole

Sådan sparer du penge når du går i skole

Går du på gymnasiet eller på produktionsskole, kan det være, du har behov for at få ryddet lidt op i dit månedlige budget, så du har flere penge mellem hænderne hver måned. Her får du fire tips til, hvordan du kan spare penge, når du går i skole.

Find billigere abonnementer

Først og fremmest kan det være en god idé at finde billigere abonnementer, eller måske endda at opsige nogle af dine nuværende abonnementer, hvis der er nogle af dem, du godt kan undvære. Har du eksempelvis Telmore fri data, er det måske ikke sikkert, at du har behov for fri data i dit mobilabonnement. Kan det lade sig gøre at finde et andet, måske billigere, abonnement der stadig har rigeligt med data?

Måske har du også et fitnessabonnement, du aldrig gør brug af, eller abonnementer på streamingtjenester du ikke bruger, som du lige så godt kan opsige.

Hold styr på dit madbudget

Dernæst kan det være en god idé at lægge et stramt madbuget og lave mad selv derhjemme. Det kan være en nem måde at spare mange penge på hver eneste måned, og det gælder for alle – ikke kun studerende.

Køber du lidt for meget pizza eller sodavand, kan du med fordel skære det unødvendige fra, begynde at lave mad selv fra bunden og ende med at spare rigtig mange penge hver eneste måned. Laver du også flere portioner af gangen og fryser dem ned, kan du pludseligt få dine penge til at række enormt langt.

Kør med offentlig transport

Har du en bil, kan du også spare en god del penge på at skille dig af med den og vælge offentlig transport i stedet for. Når du er studerende har du endda mulighed for at særlig rabat, som gør det endnu billigere for dig at køre med det offentlige.

Der er flere og flere studerende, der vælger at prioritere en bil i budgettet, og det er ofte slet ikke nødvendigt, da det kan lade sig gøre at komme til mange af uddannelsesinstitutionerne med offentlig transport.

Del udgifter med andre

Måske kan det også lade sig gøre for dig at dele dine udgifter med andre. Har du eksempelvis internet, kan det være, at du kan deles om regningen med din nabo, hvis I begge kan gøre brug af det samme?

Måske kan du få et family abonnement på din streamingtjeneste og splejse udgifterne med din familie?

Der er mange gode muligheder for at slå sig sammen med andre og spare penge. Det handler nogle gange bare om at tænke lidt ud af boksen, hvis du gerne vil spare så meget som overhovedet muligt. Men du kan finde mange penge på dette område.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.