Saphe er den perfekte gadget til din bil

Saphe er den perfekte gadget til din bil

Er du typen, der elsker at være med på bølgen, når det kommer til det nyeste nye inden for gadgets og ekstraudstyr til biler? I så fald er Saphe helt sikkert lige noget for dig. Den super smarte enhed, kan nemlig være med til at gøre din køretur langt mere behagelig og uden forstyrrelser. Men hvad er Saphe så helt præcist for noget? Læs med herunder og bliv meget klogere.

Spar tid i trafikken – undgå køer og vejarbejde

Kender du denne situation: Du sidder i din bil. Du kører på en landevej på vej arbejde, men lige pludselig kan du se, at der begynder at opstå kø foran dig. Det viser sig så, at denne kø skyldes noget vejarbejde længere fremme. Dette er utroligt irriterende, da dette vejarbejde gør, at du nu kommer for sent til arbejde. Havde du bare vidst det på forhånd, kunne du have planlagt din tur efter det. Måske kunne du have kørt en helt anden rute og undgået vejarbejdet fuldstændigt. Men nu sidder du i suppedasen, og du bliver nødt til at vente på, at du kan komme igennem. Denne situation kunne faktisk have været undgået. Havde du blot udstyret dit køretøj med Saphe, ville du i god tid kunne forudse køen og vejarbejdet. Dette er nemlig en af de smarte funktioner, som den smarte enhed har.

Bliv advaret om fartkontrol

Saphe er en fysisk enhed, som du placerer inde i bilen. Den arbejder sammen med en app på din telefon, og giver dig besked om, hvad der venter sig forude på vejen. Dette sker gennem en blinkende lygte og en afdæmpet sirene, som lyder, når du nærmer dig ulykker, køer eller fartkontroller. Således bliver bilisten advaret, og sikkerheden ved din kørsel stiger markant. Udover den øgede sikkerhed, er Saphe også en genial mulighed for at spare en hel masse penge. Du undgår nemlig forhåbentligt rigtig mange fartbøder efter at have installeret den smarte enhed. Derudover er der flere egenskaber. Læs om Saphe her for at få mere information.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.